Billig Flybillet . dk
Breaking News: Cimber Sterling konkurs.
Hovedsiden | Ny søgning
 
Flyselskabet Cimber Sterling begæres konkurs

Torsdag morgen 3/5-2012 kom nyheden om Cimber Sterlings Konkurs

 

Alle Cimber Sterlings flyrejser er aflyst

Man skal derfor være hurtig for at finde nye billetter inden andre selskaber melder udsolgt på de ruter Cimber Sterling tidligere har dækket! Benyt søgeboksen nederst på denne side.

Pengene retur?

Hvis man har købt Cimber Sterling flybilletter gennem andre end Cimber-Sterling, skal man kontakte det selskab man har købt billetterne igennem, for at høre om der er mulighed for at få pengene igen.

Hvis man har købt Cimber Sterling flybilletter gennem Cimber-Sterling selv, kan man læse mulighederne neden for, Hvor deres hjemmeside er citeret.

Træk tabet fra i skat

Nye skatteregler gør at tabet (over 2000,-) kan trækkes fra i skat, se: DR

Hvorfor er Cimber Sterling konkurs?

Bestyrelsen i Cimber Sterling har besluttet at begære selskabet konkurs, og der er derfor blevet indleveret konkursbegæring til retten i Sønderborg torsdag d. 3. maj 2012 kl. 06.30. Selskabets ejere ønsker ikke længere at understøtte selskabet. Ukrainske Igor Kolomoyskij havde aktiemajoriteten i selskabet, hvor aktierne nu er værdiløse.

Det er ingen hemmelighed at selskabet længe har haft problemer, men man har haft en forhåbning om at kapitalindskud fra Igor Kolomoyskij ville redde selskabet og vende kursen. Aktiekursen er faldet støt og roligt på Cimber igennem længere tid! .

Update: Cimbers hjemmeside er oppe igen

På siden kan man læse følgende:

Cimber Sterling begæret konkurs – alle flyvninger er foreløbigt aflyst

Bestyrelsen i Cimber Sterling har besluttet at begære selskabet konkurs, og der er derfor blevet indleveret konkursbegæring til retten i Sønderborg torsdag d. 3. maj 2012 kl. 06.30.

Konsekvensen er, at alle flyvninger fra det tidspunkt er aflyst. Hvis du derfor skulle have været af sted med Cimber Sterling i dag, vil det desværre derfor være forgæves at tage til lufthavnen. Vi beklager inderligt.

Cimber Sterling er registreret i Rejsegarantifonden. Det betyder, at du vil kunne få billetprisen refunderet, hvis du samtidig med købet af billetten har tilkøbt en konkursforsikring. Du vil blive kontaktet direkte af fonden. Hvis du befiunder dig i udlandet og har en konkursforsikring, vil du også kunne blive transporteret hjem gratis. Læs mere på Rejsegarantifonden.dk

Hvis du derimod er udlandet og ikke har tilkøbt en konkursforsikring, er rejsen beklageligvis tabt, og du må desværre selv bekoste alternativ hjemtransport.

Hvis rejsen er købt via et rejsebureau, er det rejsebureauet, der er ansvarlig for at sikre rejsens gennemførelsen. Kontakt rejsearrangøren for mere information vedr. refundering.

Har du betalt med internationalt kreditkort, kan du via din bank gøre indsigelser og derigennem se, om du kan få dine udgifter dækket. Har du derimod betalt med Dankort eller VisaDankort sidestilles betalingen med kontant betaling – og du ingen muligheder for at gøre indsigelser bortset fra at gøre dit krav gældende i konkursboet.

Vi skal igen beklage dybt.

Venlig hilsen
Cimber SterlingFind flybilletter ved andre selskaber end Cimber Sterling

Destination(land, by eller lufthavn):
 


 
Hyppigste valgte flyruter:
Billige flybilletter fra København (Kastrup) til Malaga.
Billige flybilletter fra København (Kastrup) til Barcelona.
Billige flybilletter fra København (Kastrup) til Bangkok.
Billige flybilletter fra København (Kastrup) til Nice.
Billige flybilletter fra København (Kastrup) til London.
Billige flybilletter fra København (Kastrup) til Paris.
Billige flybilletter fra København (Kastrup) til Rom.
Billige flybilletter fra København (Kastrup) til Antalya.

Søger du billige flybilletter eller blot en enkelt billig flybillet - så er du kommet til rette sted!

 
 
  Erklæring om anonymitet | Vilkår og betingelser | Kontakt | Hjælp | Sitemap | Om sitet | Flyselskaber | Samarbejdspartnere
Sponsoreret af: Hotelreservation, Flyrejser, Flybilletter, Sommerhusudlejning, Billige rejser, Miniferie, Weekendrejser
Cimber Sterling Konkurs